1edivisie

De TVH teams zijn klaar voor seizoen twee van de 1eDivisie triathlon, de een na hoogste teamcompetitie in de vaderlandse triathlonsport, aanstaande zondag in Enschede. In totaal komen 116 vrouwen en 104 mannen in actie in de openingsrace van het seizoen. De TVH maakt zich met een dames en een heren team op voor de strijd om promotie naar de Eredivisie dan wel het behoud van positie in de 1eDivisie.

Foto's TVH Duathlon

Dit jaar hebben amateurfotografe Judith Flipse en beroepsfotograaf Corné Bastiaansen prachtige portretten, actiefoto's en sfeeropnames van ons evenement gemaakt. De foto’s zijn inmiddels online gezet. Via een link op www.tvhduthlon.nl kun je de foto’s voor een klein bedrag aanschaffen.

De foto opbrengsten van de TVH Duathlon 2014 zijn voor Paul Nagel. Vorig najaar heeft helaas opnieuw iemand binnen onze vereniging een hersenbloeding gekregen. Een uur na de finish van de kwart triathlon van Spijkenisse raakte hij onwel op de snelweg en werd hij gespot door het personeel van een passerende ambulance.

Eenmaal in het ziekenhuis kwam er een tweede hersenbloeding overheen en dat was een hele hele gemene, zoals Paul het zelf omschrijft. Hij is nu zo’n zes maanden bezig met revalideren en het gaat hem allemaal veel te langzaam. Maar hij blijft volle bak z’n best doen en is nog altijd vast van plan om vooruit te gaan, sterker te worden, beter te gaan slikken, z’n coördinatie weer zover onder controle te krijgen dat staan en lopen weer gaan lukken en hopelijk nog heel veel meer!

Volg @tvhilversum op Twitter of op Facebook en blijf op de hoogte van de trainingen.