Zondag gaat het wedstrijdseizoen van de Schuiteman 2eDivisie teamcompetities van start. Ook dit jaar is de Teamtriathlon in Arnhem gastheer voor de eerste wedstrijd van deze divisie. De TVH start hier met zowel een mannen als en vrouwen team.

Na vorig jaar deelgenomen te hebben in de 2e divisie Zuid nemen beide teams dit jaar deel aan de 2e divisie Noord.

TVH mannen:
Andries, Arjan, Cornee, Jan L., Jan M., Johan, Michel, Richard en Tommy, Wim.

TVH vrouwen:
Anne-Marie, Judith, Karen, Lia, Lindsay, Mariska, Michelle, Nannie en Silvia.
 
Vorig jaar wisten beide teams zich te handhaven in de 2e divisie (Zuid). De dames eindigden op een 11e plaats en de mannen op de 17e plek. Zo blijven, ook dit jaar, de teams gezellig met elkaar optrekken naar de wedstrijden. Bij de TVH staat het plezier en gezelligheid voorop om met elkaar tot een mooie prestatie te komen. Uiteraard gaan we ons best doen om een mooie eindklassering te behalen. Het doel is handhaving in de 2e divisie voor beide teams.
Elk team (mannen en vrouwen) mogen de wedstrijden starten met 4 atleten, waarbij de uitslag van de eerste 3 bepalend zijn voor het klassement. 
 
De Schuiteman 2eDivisie gaat alweer het derde jaar in. Andermaal is deze competitie verdeeld in twee regio’s: Noord (met 20 mannen en 20 vrouwen teams) en Zuid (met 19 mannen en 22 vrouwen teams).De TVH mannen en vrouwen verschijnen aan start van de 2eDivisie Noord. Zij nemen het daar op tegen de teams uit hun eigen regio.
 
De wedstrijd in Arnhem gaat over 475 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen en wordt in teamverband afgelegd. Het openluchtbad Klarenbeek vormt daarbij het kloppend hart van de wedstrijd. De vrouwen gaan als eerste van start, gevolgd door de mannen.

Na Arnhem strijden de teams uit de 2eDivisie Noord tijdens de Sprint competities in Amsterdam en Groningen tegen elkaar. Na de Olympische Afstand in Zeewolde zullen in het finalewedstrijd op 17 september in Vroomshoop de teams tijdens een aflossingswedstrijd strijden om de eindoverwinning.Overzicht van de 2eDivisie Noord wedstrijden 2016.
 
24 april             Arnhem (teamwedstrijd)
05 juni              Amsterdam NW (sprint)
19 juni             Groningen (sprint)
25 juni              Zeewolde (OD)
17 september   Vroomshoop (teamwedstrijd)