Beste bezoeker van de TVH website,


De Triathlon Vereniging Hilversum, kortweg TVH, zorgt al bijna 35 jaar voor sportplezier. Gepassioneerde atleten die prestatiegericht wedstrijden doen en recreatieve sporters die het leuk vinden om samen te zwemmen, fietsen of lopen. Samen vormen we een vereniging van ongeveer 100 leden.
We bieden onze leden vijf trainingen per week en trainingsfaciliteiten met begeleiding van gecertificeerde trainers. Daarnaast hebben we wedstrijdteams die deelnemen aan de landelijke Teamcompetities Triathlon. De heren starten in de 2e Divisie en de dames in de 3e Divisie. TVH organiseert op 9 juli een Crosstriathlon. Deze wedstrijd is ook open voor niet leden (geen NTB wedstrijd). Daarnaast organiseren we verschillende andere clubevenementen en clubactiviteiten. Veel activiteiten worden bedacht en georganiseerd door en voor onze leden zelf. Lees bij 'nieuws' de activiteiten die het afgelopen jaar zijn georganiseerd of kijk op Instagram 
We zijn sporters die naast hun eigen sportrondjes graag samen trainen, met elkaar meeleven tijdens wedstrijden en ook daarbuiten elkaar helpen waar en wanneer
nodig. We hebben met dank aan onze sponsors  een mooi en herkenbaar rood-zwarte kledingpakket waaruit leden twee keer per jaar kunnen bestellen.

Heb je ook interesse? Je kunt je aanmelden voor een gratis proeflidmaatschap van zes weken. Eén keer per jaar (in het voorjaar) start een speciaal Start2Tri traject waarin we je in 10 weken goed voorbereiden op de sprinttriathlon in Nederhorst den Berg (juni).

Misschien tot snel?

Marco Kooiman
Voorzitter Triathlon Vereniging Hilversum