TVH Zwem Training

TVH Loop Training

TVH Fiets Training

Trainer

De looptrainingen worden het gehele jaar gehouden op woensdagavond van 20:00 tot ca. 21:30 uur op de Atletiekbaan van de Gooise Atletiek Club (GAC), op de Sportpark Soestdijkerstraatweg te Hilversum.
Naast inlooprondjes om op te warmen, rek- en strekoefeningen, is er veel aandacht voor techniek.

Tevens biedt de TVH de mogelijkheid tot deelname aan VIAD testen en het gebruik van Milestone POD.

VIAD test
Een aantal keer per jaar kan je de zogenaamde VIAD test doen. De letters VIAD staan voor " Vermoedelijke Individuele Anaerobe Drempel". Met deze test wordt bepaald bij welke HF en bij welk tempo de verzuring in je spieren zo hoog wordt dat deze niet voldoende meer afgevoerd wordt. Aan de hand van deze test kunnen ook de HF en tempo's bij de verschillende inspanningszones worden bepaald. Deze gegevens kun je dan weer gebruiken voor een efficiente trainingen en misschien nog wel belangrijker, voorkomen dat je te hard traint.

Milestone POD
De vereniging heeft een aantal Milestone POD's aangeschaft die door de TVH leden geleend kunnen worden. Deze MileStone POD verzamelt tijdens het lopen een aantal gegevens met betrekking tot je loopstijl zoals pasfrequentie, voetplaatsing, paslengte, grond contacttijd, enz. Kortom een schat aan informatie over je looptechniek.
TVH-leden kunnen een van de POD's 1 tot maximaal 2 weken gebruiken tijdens hun looptrainingen.
Na deze leenperiode lever je de POD weer in en leest Ronald de data uit en beoordeelt, eventueel samen met jou, de gegevens. Hiervan wordt een rapportje gemaakt met daarin aanbevelingen ter verbetering van je looptechniek.

 

 Atletiekbaan GAC bij kantorenpark Arena.