Voorzitter Marco Kooiman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Esther de Wit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Robert Kathmann Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN: NL11RABO0139843981 t.n.v TVH
PR   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainer Coordinator Lindsay Grijpink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissies

Kas Gert de Graaf
Wedstrijd Michel van Breugel
Sociale media Margriet, Kirsten en Elize (website Erik en Irma) 
Sponsoring Marco Kooiman
Vertrouwenspersoon Coby Pronk

 

Gedragscodes  & vertrouwenspersoon 

 Binnen de vereniging geldt een gedragscode voor de bestuurders, trainers, coaches en functionarisen. Deze zijn samengevat in twee documenten:

- Gedragscode bestuurders & functionarisen

- Gedragscode voor trainers/coaches en begeleiders

De vereniging heeft een vertrouwenspersoon. Dit is Coby Pronk. Je kunt contact opnemen met Coby via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vertrouwenspersoon is er voor slachtoffers, beschuldigden en andere melders die te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om melding te maken van grensoverschrijdend gedrag binnen de TVH of binnen de triathlon sport bij een vertrouwenspersoon van NOC*NSF. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering en op de website wordt er aandacht besteed aan het bestaan van deze vertrouwenspersonen.