TVH Zwem Training

TVH Loop Training

TVH Fiets Training

Trainer

Binnen TVH zijn er 3 officiele zwemmmomenten in de week. 2 traningen zijn deze onder leiding van een trainer (maandag en zaterdag), het andere is een vrij uur waar je zelf kunt zwemmen of met een aantal team genoten zelf een schema kunt bedenken (donderdag).

De trainers verzorgen per training een zwemschema welke door het jaar varieert om naar het wedstrijdseizoen toe te werken. Deze schema's bevatten naast het inzwemmen, een blok specifieke techniek oefeningen gevolgd door een conditieprogramma.
Daarnaast coachen de trainers individueel op zwemtechniek, bijvoorbeeld 'on the fly' gedurende de reguliere trainingen. Tevens is in 2020 een GoPro met iPad aangeschaft om op reguliere basis een persoonlijke onderwater film te maken (50m) en hier direct feedback op te krijgen van de zwemtrainer.

In de zomer is er op zaterdag een buitentraining (in De Zuwe). Op donderdag is er een training in de Sijsjesberg en op maandagavond in Bosbad de Vuursche in Baarn. 
Daarnaast wordt gedurende de zomer door veel leden onderling afgesproken om op andere dagen / tijden in bijvoorbeeld de Spiegelpolderplas of in De Zuwe te gaan zwemmen.
Dit zijn geen officiële TVH trainingen.