Nieuws

De trainingen gaan door. We zwemmen met maximaal 4 personen per baan. Dat doen we door een inschrijving. De planning van de zwemtrainingen blijft verder hetzelfde. 

We starten per 21 oktober ook met een aangepaste looptraining. We starten op de hoek van Laapersveld/ Laapersweg. Je hebt dan zelf al warmgelopen. Daarna wordt er in groepjes van 4 personen gelopen. We lopen deze periode niet op de baan bij GAC, maar op de weg. Dus draag een reflecterend vest/ band of lampje. 

 

Ondanks de Corona toch nog een wedstrijd aan het einde van het seizoen: Triathlon van Ouderkerk!

TVH was ook vertegenwoordigd, en hoe: met maar liefst 18 deelnemers! Acht deelnemers deden mee in ons mannen en vrouwen relay team, daarnaast individueel voor zowel de Sprint (4x) als de Olympische afstand (6x). Noemswaardig hier de prestatie van Henk die met 01:57:53 als op zaterdag overall als eerste geeindigd is op de OD). 

Zonder publiek, met op zaterdag regen en op zondag windkracht 5 was het niet de meest ideale en gezellige omstandigheid. Toch hebben veel TVH'ers er een gezamenlijk evenement van kunnen maken (incl. de fotograven en 'coaches' op zaterdag + een vrijwilliger als verkeersregelaar op de zondag). Al met al een geslaagde afsluiting van het zomerseizoen!

Impressie van het vrouwen relay team:TriOuderkerk VrouwenRelay

Impressie van het mannen relay team:

Impressie van de individuele deelnemers:

Op zaterdag 22 augustus wordt er een zwemtocht van 5 kilometer georganiseerd voor TVH leden

Vanaf het strandje van de Zuwe wordt er tegen de klok in een rondje over de plas gezwommen. Er wordt in twee groepen gestart en er zal een boot meegaan.

De langzamere zwemmers starten om 9.00 uur.

De snellere zwemmers starten om 9.15 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen mee kan. Dat er in kleinere groepjes gezwommen wordt en waar nodig op elkaar gewacht wordt. Het zwemmen met een zwemboei is verplicht.

Na afloop is het gezellig om met elkaar nog koffie te drinken en iets lekkers te eten. 

Je hoeft je niet op te geven voor dit evenement. 

Op initiatief van een van de leden heeft ook TVH zijn steentje kunnen bijdragen aan Clean up day 2020!

Een afvaardiging van vrijwilligers hebben zich met sup, boot en drijfgerij op de Spiegelplas gewaagd om afval in te zamelen.

Impressie van de route en activiteiten

Start2Tri, een update over maar liefts 3 jaren!

2019: Een erg leuk verslag van Lasmar over Start2Tri 2019! (al lang op de plank en nu ook gepubliceerd :))

2020: Door de Corona is de Start2Tri voor helaas afgelast, we zijn verheugd dat er toch al een aantal van de inschrijvers gestart zijn als proeflid.

2021: Volgend jaar weer een Start2Tri... Dat is nog niet helemaal duidelijk, nog even afwachten. Houd de website en social media (facebook) vanaf begin volgend jaar in de gaten.

Kun je niet wachten, dan is wellicht het proeflidmaatschap wat voor jou!

=-=-=

Door Lasmar, Juli 2019

Doel: AS sprint Triathlon Nederhorst Den Berg 

Zondag 23 juni 2019 08.00 uur werd ik wakker gezongen door een aantal exotische vogels. Ik lag in mijn hotelkamer in hotel ’t Kruisselt in de Lutte , in de Lutte start de selectie van AJAX ieder jaar haar voorbereiding op het nieuwe seizoen. 

Ik had echter mijn voorbereiding al gehad en dit was het nemen van extra rust met wat lichte training voor de dag van vandaag! 

Vandaag gaan we met het Start2Tri-dreamteam 2019 de AS sprint Triathlon Nederhort Den Berg slechten. Na een voorbereiding van 10 weken gaat het vandaag gebeuren. Dat is dus wat ik voel in mijn buik, spanning voor het onbekende, iets wat ik nog niet heb mogen ervaren. 

... klik hieronder voor het hele verhaal!!

Subcategorieën