Nieuws

Vanaf maandag 4 oktober zullen we van 21.00-22.00 uur weer zwemmen in de Zandzee in Bussum.
 
We zijn in gesprek met de Sijsjesberg en hopen tot en met donderdag 23 september daar te kunnen trainen (van 20.00-21.00 uur), maar we hebben nog geen bevestiging, dus we houden jullie op de hoogte. 
 
Vanaf donderdag 30 september zwemmen we in de Biezem van 21.15 - 22.15 uur.
 
Vanaf zaterdag 4 september zullen we weer in de Lieberg zwemmen.
 
Let op: zaterdag 18 september is de SwimRun, daarom zal er geen trainer zijn in de Lieberg. Het is wel mogelijk om van het zwemuur gebruik te maken, maar we hopen natuurlijk iedereen te zien bij de SwimRun.
 
Fietsen:
Dinsdag 31 augustus vindt de laatste fietstraining van het seizoen plaats. 

 Uitslag_20_augustus_2021_Crosstriatlon.pdf

Op zondag 1 augustus gingen er 7 TVH-er van start bij de Ironman in Maastricht. Wegens een te krachtige stroom in de Maas werd het zwemonderdeel vervangen door hardlopen. Zo werd de triathlon een run-bike-run (5.3 kilometer hardlopen, 90 kilometer fietsen en 21.1 kilometer hardlopen). Agnes werd 3e in haar age group!! 

Alle TVH toppers hebben een fantastisch prestatie neergezet. Voor een aantal was het weer de eerste wedstrijd na de Corona periode.

Collage

Zo, eindelijke weer eens een wedstrijd, en wat vooreen: een cross triathlon! Helemaal leuk: MTB ligt me wel. Ben benieuwd hoe het me af gaat, het is m'n eerste cross (na 3 jaar geleden gestart te zijn met triathlon).

Eigenlijk is het een proefwedstrijd(je) binnen de vereniging om te zien of dit ook als echt evenement georganiseed kan worden. We zijn met 23 deelnemers, maar minstens zoveel vrijwilligers en geinteresseerden. Naast de wedstrijd is het ook weer een gezellig samengkomen met vele leden, dat hebben we gemist!

Voor het eerst sinds… Ja sinds wanneer eigenlijk? Twee jaar geleden of zo? Zoiets! Lang! Heel lang geleden! Maar goed! Voor het eerst sinds lang dus, was er vroeg op de ochtend in Hilversum weer wedstrijdgekwetter te horen! In een woonwijk die nog sliep, stonden klaarwakker de vier dames van de derde divisie van de badmutsencompetitie. De dames die nog niet wisten hoe goed ze het vandaag zouden gaan doen. Lichte spanning en zenuwen, mueslibollen, fietsen. Alles was mee!

Subcategorieën