Nieuws

Afgelopen weken zijn een aantal TVH-ers bezig geweest om de verschillende foto plekken te vinden.  Merel, Kirsten en Lia vonden 8 van de 9 foto's en hadden daarmee de hoogste score behaald!

Februari 2021: de Appgroep explodeert met schaatstips, afpraken en mooie foto's. Een aantal TVH'ers krijgen een mooi idee, Maarten was erbij!

Donderdag schaatsen besteld.

Vrijdag sfeer proeven met Dick en Bram op de schaatsen van Bram zijn zoon.

En dan komen de plannen voor 70km op zondag. Ik wil eigenlijk direct mee, maar goed 70km als niet schaatser.... Dat lukt toch niet. Vrijdag doen we er 50... Mmm, tsja dan zal 70 ook wel kunnen. Wat zeg je thuis? Oh euh zondag ga ik even heel de dag weg. Nee tactischer, 3u thuis na het slaapje van onze dochter. Zaterdag avond eindelijk approval. Holy fuck. Hoe ga ik dit doen…. 70km met nieuwe schaatsen en dat klunen en lopen... Hoe dan? Enkele uren lig ik wakker voor ik in slaap val.

In verband met de lock down zijn er momenteel geen trainingen. 

Beste leden,

Wie doet er mee met de TVH fotochallenge? 

Ga al hardlopend/ wandelend/ fietsend naar de fotoplekken in Hilversum. Maak een selfie. Na afloop kun je de selfies en eventueel de route mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kan daarnaast je foto's ook posten op de besloten Facebook groepspagina van TVH. Een selectie van de foto's worden op de website geplaatst (behalve als je eerder bij de TVH aangegeven hebt geen toestemming te geven voor het plaatsen van foto's). Wie lukt het om alle fotoplekken te vinden? P.s. Wees voorzichtig met het delen van de vindplaatsen op Strava! De deadline voor het insturen van je foto's is op 15 februari.

Groeten en veel plezier met zoeken. Irma Kolk (lid en webmaster) 

Ondanks de Corona toch nog een wedstrijd aan het einde van het seizoen: Triathlon van Ouderkerk!

TVH was ook vertegenwoordigd, en hoe: met maar liefst 18 deelnemers! Acht deelnemers deden mee in ons mannen en vrouwen relay team, daarnaast individueel voor zowel de Sprint (4x) als de Olympische afstand (6x). Noemswaardig hier de prestatie van Henk die met 01:57:53 als op zaterdag overall als eerste geeindigd is op de OD). 

Zonder publiek, met op zaterdag regen en op zondag windkracht 5 was het niet de meest ideale en gezellige omstandigheid. Toch hebben veel TVH'ers er een gezamenlijk evenement van kunnen maken (incl. de fotograven en 'coaches' op zaterdag + een vrijwilliger als verkeersregelaar op de zondag). Al met al een geslaagde afsluiting van het zomerseizoen!

Impressie van het vrouwen relay team:TriOuderkerk VrouwenRelay

Impressie van het mannen relay team:

Impressie van de individuele deelnemers:

Subcategorieën