Nieuws

Beste atleet, vrijwilliger of belangstellende, 

Op zaterdag 9 juli 2022 vindt een nieuw TVH evenement plaats. Na jarenlang een Run-Bike-Run te hebben georganiseerd, vindt deze zomer de eerste editie plaats van een kleinschalige sprint crosstriathlon in de Baarnse bossen. Vorig jaar hebben we deze wedstrijd met eigen leden getest en we hopen dat dit evenement tot uiteindelijk een groter evenement kan uitgroeien. Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen om er een mooie, sportieve zomerse sportavond van te maken. Jawel deze wedstrijd vindt in de avond plaats!! En wat extra leuk is dat het MTB parcours deels over het mooie, spectaculaire mountainbikeparcours de Hoge Vuursche gaat. 

Mocht je niet kunnen meedoen, maar wel willen helpen. Wij zoeken nog vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

De informatie over de crosstriathlon vindt je hier

De inschrijving opent op 1 juni. 

 

image.png

Galenkamp

Op 14 april 2022 werd de sportman en -vrouw van 2020 en 2021 van Hilversum bekend gemaakt. Onze TVH-er Henk werd tot sportman gekozen.

De opvallendste prestatie van Henk was die op 12 september 2021. Hij werd toen wereldkampioen in zijn leeftijdscategorie op de hele triathlon in Almere. Daarnaast werd Henk 3e man overall. In juli 2021 was hij de beste Nederlandse triatleet van de Frysman. Hij behaalde zilver overall en zorgde bij het fietsen voor een parcoursrecord.

Proficiat Henk! 

 

RATN2020: Race Around The Netherlands

1900 km zo snel mogelijk afleggen per fiets zonder hulp. Dat was de uitdaging.

Al sinds 2019 had ik het plan mee te doen. De wedstrijd zou 1 mei '20 starten maar is tot 29 augustus '20 uitgesteld vanwege de Corona Pandemie die ook Nederland in zijn greep heeft.Maar wat maakte ik me zorgen... 1900 km fietsen in een fietsvakantie is OK en geen probleem en al helemaal niet in Nederland. Maar om dat als race te doen.  Dan denk je dus “GAAF!” maar mietje als ik ben dacht ik ook “oeps, kan ik dat wel”. Maar aan de andere kant is er geen veiliger en makkelijker plek denkbaar dan Nederland als je wilt kennismaken met ultraracen.

 RATN Start  Route  

Op dinsdag 29 maart was de eerste fietstraining. Elke dinsdag trainen we in de polder bij Eemnes. We verzamelen om 19:15 uur bij de kruising Anna Louwenweg/ Zuid Ervenweg. 

Subcategorieën