Nieuws

Zaterdag 19 juni organiseerde clublid Remco de big backyard in de polder van Eemnes. Je loopt dan ieder uur een ronde van 4,16 mijl (6,7 km). De eerste groep vertrok 's morgens al om 5 uur. Gedurende de dag sloten steeds leden aan om 1 of meerdere rondjes mee te lopen.  De wedstrijd ging door tot er geen deelnemers meer over waren. De ‘last man standing’ werd Remco. Hij liep in totaal 100 kilometer! Proficiat. 

Afgelopen weken zijn een aantal TVH-ers bezig geweest om de verschillende foto plekken te vinden.  Merel, Kirsten en Lia vonden 8 van de 9 foto's en hadden daarmee de hoogste score behaald!

De fietstraining (dinsdag) en looptraining (woensdag) zijn weer van start gegaan. 

Op maandag zwemmen we in het Bosbad in Baarn (van 19.30- 20.30 uur). Bosbad De Vuursche, Bosbadlaan 4, 3744 KD Baarn. 

Op donderdag zwemmen we van 20-21 uur in de Sijsjesberg. 

Zaterdagochtend wordt er van 9-10 uur gezwommen in de Wijde Blik, bij de Zuwe. Zwemboei is verplicht!

 

Februari 2021: de Appgroep explodeert met schaatstips, afpraken en mooie foto's. Een aantal TVH'ers krijgen een mooi idee, Maarten was erbij!

Donderdag schaatsen besteld.

Vrijdag sfeer proeven met Dick en Bram op de schaatsen van Bram zijn zoon.

En dan komen de plannen voor 70km op zondag. Ik wil eigenlijk direct mee, maar goed 70km als niet schaatser.... Dat lukt toch niet. Vrijdag doen we er 50... Mmm, tsja dan zal 70 ook wel kunnen. Wat zeg je thuis? Oh euh zondag ga ik even heel de dag weg. Nee tactischer, 3u thuis na het slaapje van onze dochter. Zaterdag avond eindelijk approval. Holy fuck. Hoe ga ik dit doen…. 70km met nieuwe schaatsen en dat klunen en lopen... Hoe dan? Enkele uren lig ik wakker voor ik in slaap val.

Subcategorieën