Nieuws

Het teamcompetitie seizoen wordt jaarlijks afgesloten in de maand september. Begin van de maand was het 2e heren team van TVH present in Apeldoorn voor hun laatste teamwedstrijd in de vierde divisie. De heren Krijn, Tommy, Jesper en Rutger werden 17e in hun laatste wedstrijd. In de eindstand eindigden ze ook op de 17e plek. Het damesteam stond lange tijd op een promotieplek. Het doel was promoveren dit jaar en dit leek haalbaar. Echter wordt volgend jaar de competieindeling veranderd en zouden alle team hoe dan ook gaan promoveren. Doel weg, maar de prestatie was er niet minder om. De dames Tjarda, Esther, Jolanda en Agnes werden 6e in hun laatste wedstrijd en in het overall klassement eindigden zij op een 5e plek. 

Het snelste herenteam van TVH had op 17 september hun laatste competitiewedstrijd In Enschede. Sibrand en Maarten eindigden individueel op het podium en behaalden met Hessel en Ruben een 5e plek. Overall werden de heren 6e in de tweede divisie.

 

9 September deden verschillende TVH-ers in Almere tijdens de hele of halve triathlon. Er verscheen een leuk artikel in de Gooi en Eembode (druk op link). 

 jan_A.jpg

Op maandag 28 augustus is de laatste zwemtraining in het bosbad in Baarn. Op donderdag 31 augustus is de laatste zwemtraining in de Sijsjesberg.

Vanaf 1 september zijn de locaties en tijden van de zwemtrainingen: 

Op de zaterdag is de zwemtraining van 9-10 uur in de Lieberg. Aansluitend wordt er koffie gedronken in het clubhuis van de Robben.

De hele maandag september zwemmen we op maandagavond vanaf 19.00 uur in de Zuwe (buitenwater).

Met ingang van oktober starten de zwemtrainingen op maandag (20.45 -21.45 uur) en op donderdag (21.15 - 22.15 uur) in de Biezem in Laren. Op zaterdag blijven we gewoon in de Lieberg zwemmen. 

Op zondag 27 augustus vierde TVH zijn lustrum. TVH is in 1988 opgericht en dat moest gevierd worden. Bij het Bosbad de Vuursche werd een speurtocht uitgezet, was er voor de kinderen schminken en een springkussen en werd er tijdens de barbecue veel gegeten en gedronken met elkaar.

 

35 jaar groep

Hilversum, 29 mei 2023

Beste deelnemer van de crosstriathlon,

Wij hebben helaas moeten besluiten om de TVH crosstriathlon te annuleren. Het huidige aantal aanmeldingen is te laag. De verwachting is dat we op 24 juni niet het aantal deelnemers halen die we nodig hebben om een goed evenement te organiseren. Vermoedelijk is de reden van de tegenvallende aantallen dat er veel andere triathlonwedstrijden in hetzelfde weekend gepland staan. 

We vinden het ontzettend spijtig voor alle betrokkenen! Uiteraard krijgen alle deelnemers hun inschrijfgeld terug. 

We kunnen nog geen duidelijkheid geven over de plannen voor 2024. We zullen op een later moment communiceren of we dan weer een evenement organiseren. 

Namens de TVH Crosstriathlon organisatie en het bestuur van Triathlon Vereniging Hilversum

Subcategorieën