Nieuws

Zondag 2 juni was er een fantastisch evenement georganiseerd door TVH leden, voor TVH leden. In duo's werd al fietsend en lopend opdrachten gedaan in de omgeving. Op verschillende plekken werden selfies gemaakt als bewijs dat je op de juiste plek was geweest. Snelheid en strategie waren belangrijk. Kun je zo snel mogelijk de plek vinden op de kaart en er zo snel mogelijk komen al hardlopend of fietsend? Het lot bepaalde hoe de duo's werden ingedeeld. Zo was het een mooie gelegenheid om je clubgenootje beter te leren kennen. Uiteindelijk werden Tommy en Krijn kampioen. 

 

Beste leden, De zomer staat voor de deur!!! Dat betekent dat we vanaf 1 juni weer lekker buiten gaan zwemmen. Hieronder een overzicht van alle locaties, de trainingstijden en de exacte data.

maandagtraining in de Biezem: De laatste training is op 27 mei. Vanaf 3 juni gaan we in het Bosbad Baarn trainen (t/m 26 aug)

donderdagtraining in de Biezem: De laatste training is op 30 mei. Vanaf 6 juni trainen we in de Sijsjesberg (t/m 29 aug)

zaterdagtraining in de  Lieberg: De laatste training is op 25 mei. Vanaf 1 juni is de training in de Zuwe (t/m 31aug). LET OP voor de zwemtrainingen in de Zuwe geldt: wetsuit, gekleurde badmuts en boei verplicht.

Voor de volledigheid hierbij de link naar de tijden en locaties van alle trainingen https://www.tvhilversum.nl/info-over-de-tvh/trainingen-en-clinics/overzicht-trainingen

 

 

Wil je meedoen met de start2tri cursus? Schrijf je dan nu in. Deze cursus wordt aangeboden voor niet TVH leden.

De kickoff is op donderdag 18 april.

Wil je meer weten en je aanmelden klik dan hier

 

TVH Start2Tri 2401

 

 

Op donderdag 14 maart was de sportverkiezing van Hilversum. Ook dit jaar was er een TVH genomineerde en wel Agnes Nieburg. Ze won uiteindelijk niet de titel, maar het was voor haar wel een mooie waardering om genomineerd te zijn. Lees hier meer over haar nominatie: Agnes Nieburg sportverkiezing

 

 

 

 

Het teamcompetitie seizoen wordt jaarlijks afgesloten in de maand september. Begin van de maand was het 2e heren team van TVH present in Apeldoorn voor hun laatste teamwedstrijd in de vierde divisie. De heren Krijn, Tommy, Jesper en Rutger werden 17e in hun laatste wedstrijd. In de eindstand eindigden ze ook op de 17e plek. Het damesteam stond lange tijd op een promotieplek. Het doel was promoveren dit jaar en dit leek haalbaar. Echter wordt volgend jaar de competieindeling veranderd en zouden alle team hoe dan ook gaan promoveren. Doel weg, maar de prestatie was er niet minder om. De dames Tjarda, Esther, Jolanda en Agnes werden 6e in hun laatste wedstrijd en in het overall klassement eindigden zij op een 5e plek. 

Het snelste herenteam van TVH had op 17 september hun laatste competitiewedstrijd In Enschede. Sibrand en Maarten eindigden individueel op het podium en behaalden met Hessel en Ruben een 5e plek. Overall werden de heren 6e in de tweede divisie.

 

Subcategorieën