tekst

Beste leden,

Welkom op deze prachtige vernieuwde website! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en toegang tot het besloten TVH deel op de website, alleen beschikbaar als je lid van de vereniging bent. Je vindt daar de blogs, TVH-agenda en een forum. Een mooi nieuw platform voor onze club.

Ik ben nu een aantal jaren voorzitter van de TVH en ik voel mij trots op onze club. We kennen een diversiteit aan mensen, ieder met eigen ideeën, doelen en wensen. Maar wat ons bindt is een passie voor triathlon en vanuit die passie voor de sport ontstaat een sfeer van samen presteren, samen toeleven naar wedstrijden en meeleven met elkaar bij blessures of ander leed. Het is een collectief dat sterker is dan de optelsom van de individuen. We doen het samen!

Ook in 2019 gaan we weer mooie momenten beleven. De TVH Run Bike Run Hilversum wedstrijd samen organiseren, nieuwe leden verwelkomen tijdens onder andere de Start2Tri, presteren of toejuichen bij de Triathlon 2e Divisie teamcompetitie wedstrijden! En natuurlijk met elkaar meeleven bij de talloze spannende individuele wedstrijden.

Ik wens iedereen een fantastisch sportjaar toe met geluk en gezondheid in overvloed!

Arjan

 

De TVH heeft een aantal sponsors. Daar zijn we harstikke blij mee!

Etappe CC 

etappe cc color

 

Run2day Hilversum

 Run2Day Hilversum Logo

Promoving (Johan Horst)

promoving logo

Gaude Interim HR advies

Gaude Interim HR Advies

Bosma - Controls

Bosma Kort Compleet

WdR finance 

 WdR201801 logo CMYK

 

Het is mogelijk om onze club te sponsoren, onder andere met advertenties op de website. Neem daarvoor en voor meer informatie over sponsormogelijkheden contact op met Marco Kooiman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sponsors:



 

 

 

 

Aanmelden lidmaatschap TVH
Lidmaatschap staat open voor iedereen van 16 jaar of ouder. De TVH kent drie soorten lidmaatschap:

  • Proeflidmaatschap: Gedurende zes weken kunt u aan alles van de TVH gratis meedoen om te ondervinden of triathlon uw sport is en de TVH uw vereniging is. 
    Geef je nu op via het online formulier voor een proeflidmaatschap.
  • Volwaardig lidmaatschap: U kunt tot het einde van het kalenderjaar aan alles van de TVH meedoen. 
  • Donateur: U bent begunstiger van de TVH zonder gebruik te maken van de faciliteiten, trainingen en NTB licentie.

Afmelden lidmaatschap TVH
Opzeggen gebeurt alleen schriftelijk bij de secretaris. Dat mag zonder opgaaf van redenen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Restitutie van contributie is alleen gedeeltelijk mogelijk indien het lid door overlijden of als gevolg van ziekte gedurende het resterende verenigingsjaar niet meer kan deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Hierover beslist het bestuur.

Verzekering
Via de NTB heeft de TVH een WA verzekering. 

Download hier het huidige Huishoudelijk Regelement.

Contributies 2024
Een Triathlon lidmaatschap is € 195,00 + verplichte basislicentie NTB  € 49,-

Een wedstrijdlicentie (wat nuttig is als je meerdere wedstrijden per jaar doet) kun direct via de NTB aangeschaft worden via deze link

Voor studenten hebben we een korting van € 30,00.

Beste bezoeker van de TVH website,


De Triathlon Vereniging Hilversum (TVH) zorgt al 35 jaar voor sportplezier. Gepassioneerde atleten die prestatiegericht wedstrijden doen en recreatieve sporters die het leuk vinden om samen te zwemmen, fietsen of lopen. Samen vormen we een vereniging van ruim 100 leden.
We bieden onze leden vijf trainingen per week en trainingsfaciliteiten met begeleiding van gecertificeerde trainers. Daarnaast hebben we wedstrijdteams die deelnemen aan de landelijke Teamcompetities Triathlon. De TVH heeft de afgelopen jaren verschillende evenementen georganiseerd. In 2022 was dat een Crosstriathlon. 

Door het jaar heen worden er verschillende andere clubevenementen en clubactiviteiten georganiseerd. Veel activiteiten worden bedacht en georganiseerd door en voor onze leden zelf. Lees bij 'nieuws'  over een aantal activiteiten die het afgelopen jaar zijn georganiseerd of kijk op Instagram 
We zijn sporters die naast hun eigen sportrondjes graag samen trainen, met elkaar meeleven tijdens wedstrijden en ook daarbuiten elkaar helpen waar en wanneer nodig. We hebben met dank aan onze sponsors  een mooi en herkenbaar rood-zwarte kledingpakket waaruit leden twee keer per jaar kunnen bestellen.

Heb je ook interesse? Je kunt je aanmelden voor een gratis proeflidmaatschap van zes weken. Eén keer per jaar (in het voorjaar) start een speciaal Start2Tri  traject waarin we je in 10 weken goed voorbereiden op de sprinttriathlon in Nederhorst den Berg (juni).

Misschien tot snel?

Marco Kooiman
Voorzitter Triathlon Vereniging Hilversum