tekst

Beste leden,

Welkom op deze prachtige vernieuwde website! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en toegang tot het besloten TVH deel op de website, alleen beschikbaar als je lid van de vereniging bent. Je vindt daar de blogs, TVH-agenda en een forum. Een mooi nieuw platform voor onze club.

Ik ben nu een aantal jaren voorzitter van de TVH en ik voel mij trots op onze club. We kennen een diversiteit aan mensen, ieder met eigen ideeën, doelen en wensen. Maar wat ons bindt is een passie voor triathlon en vanuit die passie voor de sport ontstaat een sfeer van samen presteren, samen toeleven naar wedstrijden en meeleven met elkaar bij blessures of ander leed. Het is een collectief dat sterker is dan de optelsom van de individuen. We doen het samen!

Ook in 2019 gaan we weer mooie momenten beleven. De TVH Run Bike Run Hilversum wedstrijd samen organiseren, nieuwe leden verwelkomen tijdens onder andere de Start2Tri, presteren of toejuichen bij de Triathlon 2e Divisie teamcompetitie wedstrijden! En natuurlijk met elkaar meeleven bij de talloze spannende individuele wedstrijden.

Ik wens iedereen een fantastisch sportjaar toe met geluk en gezondheid in overvloed!

Arjan

 

 

TVH verwelkomt 100e lid
Tijdens de zwemtraining in de Lieberg op 15 november 2014 heeft de Triathlon Vereniging Hilversum zijn 100e lid verwelkomt. Voor de TVH is dit een mijlpaal. >>>Lees meer

Nieuwe voorzitter bestuur
Na zich jarenlang met enthousiasme en vol overgave ingezet te hebben voor de TVH vond Dick Vosmeer het tijd zijn functie als voorzitter van het bestuur beschikbaar te stellen voor een nieuwe bestuurder.
In de triatleet Arjan Sollewijn Gelpke is een waardige en sportieve opvolger gevonden. Zijn voorwoord waarin hij zich voorstelt is te lezen in herfsteditie van de Klub Courant van 2014. Lees hier zijn verhaal

Mouintainbike training in de winterperiode

Vanaf 19 oktober 2014 is er elke zondag een mountainbike training onder leiding van één van de TVH trainers.
Vertrek om 10.00 uur vanaf zwembad De Lieberg in Hilversum.
Er wordt aandacht besteedt aan techniek, door wat oefeningen die ook op een (klein) parcours worden toegepast. Aansluitend volgt een verkenningstocht door een stukje bos.
De verwachting is rond 12.00 uur weer terug te zijn bij De Lieberg.
Uiteraard kom je op je eigen mountainbike, met een helm. Immers, geen helm, geen training!

TVH klaar voor 1e Divisie

De TVH teams zijn klaar voor seizoen twee van de 1eDivisie triathlon, de een na hoogste teamcompetitie in de vaderlandse triathlonsport, aanstaande zondag in Enschede. In totaal komen 116 vrouwen en 104 mannen in actie in de openingsrace van het seizoen. De TVH maakt zich met een dames en een heren team op voor de strijd om promotie naar de Eredivisie dan wel het behoud van positie in de 1eDivisie. >>>Lees meer

Voorjaar/zomer - Trainingen

De fietstrainingen op dinsdag beginnen om 19.00 uur in de polder van Eemnes. Alle niveaus zijn welkom om onder leiding van Ruben mee te trainen. De zwemtrainingen op zaterdag zijn van 8.30 uur tot 09.45 uur in zwembad De Sijsjesberg (Huizen). Op maandag kunnen we van 20.00 uur tot 21.00 uur terecht in hetzelde zwembad.

Daarnaast kun je tot juli iedere woensdag van 20.00 tot 21.30 uur de atletiekbaan terecht voor de wekelijkse looptraining. In juli en augustus starten we ook om 20.00 vanaf de GAC, maar lopen we in de bossen en op de heide rondom Hilversum.

In de TVH Kalender vind je meer informatie over de tijden en locaties van trainingen.

Volg @tvhilversum op Twitter of op Facebook en blijf op de hoogte van de trainingen.

Aanmelden lidmaatschap TVH
Lidmaatschap staat open voor iedereen van 16 jaar of ouder. De TVH kent drie soorten lidmaatschap:

Afmelden lidmaatschap TVH
Opzeggen gebeurt alleen schriftelijk bij de secretaris. Dat mag zonder opgaaf van redenen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Restitutie van contributie is alleen gedeeltelijk mogelijk indien het lid door overlijden of als gevolg van ziekte gedurende het resterende verenigingsjaar niet meer kan deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Hierover beslist het bestuur.

Verzekering
Via de NTB heeft de TVH een WA verzekering. 

Download hier het huidige Huishoudelijk Regelement.

Contributies 2021
• Een Triathlon lidmatschap is € 195,00 + verplichte basislicentie NTB  € 39,50 

Voor studenten hebben we een korting van € 30,00.
Samenwonen met een ander NTB lid op een adres:  € 8,00 (op bondsblad)

De TVH heeft een aantal sponsors. Daar zijn we harstikke blij mee!

Etappe CC 

Run2day Hilversum

Promoving (Johan Horst)

Gaude Interim HR advies

Bosma - Controls

WdR finance

 

 

 

 

 

Het is mogelijk om onze club te sponsoren, onder andere met advertenties op de website. Neem daarvoor en voor meer informatie over sponsormogelijkheden contact op met Tommy Obst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Sponsors: