Trainingen en Clinics

De trainers van TVH zijn Ronald, Jan, Jespar, Ruben en Sebastiaan.
Sinds oktober 2020 is Ronald de nieuwe trainerscoordinator. Hij heeft deze functie overgenomen van Peter Denekamp. 
Hieronder stellen de trainers zich aan u voor: 

De looptrainingen worden het gehele jaar gehouden op woensdagavond van 20:00 tot ca. 21:30 uur op de Atletiekbaan van de Gooise Atletiek Club (GAC), op de Sportpark Soestdijkerstraatweg te Hilversum. De looptraining wordt gegeven door Ruben. 
Naast inlooprondjes om op te warmen, rek- en strekoefeningen, is er veel aandacht voor techniek.

Tevens biedt de TVH de mogelijkheid tot deelname aan VIAD testen en het gebruik van Milestone POD.

Binnen TVH zijn er 3 officiele zwemtrainingen in de week. Op zaterdag van 9-10 uur is er een zwemtraining in de Lieberg. Op maandag (20.45 - 21.45 uur) en donderdag (21.15 - 22.15 uur) zijn er zwemtrainingen in de Biezem in Laren. 

De trainers verzorgen de trainingen (Lindsay, Sebastiaan en Stephanie). Op de maandagtraining ligt er meer focus op techniek. Op donderdag meer op duur en op zaterdag ligt de focus op teampo. UIteraard is er op donderdag en zaterdag ook aandacht voor techniek. TVH beschikt over een GoPro met iPad om een persoonlijke onderwater film te maken waardoor je direct feedback kan krijgen van de zwemtrainer.  

In de zomer is er op zaterdag een buitentraining (in De Zuwe). Op donderdag is er een training in de Sijsjesberg en op maandagavond in Bosbad de Vuursche in Baarn. 
Daarnaast wordt gedurende de zomer door veel leden onderling afgesproken om op andere dagen / tijden in bijvoorbeeld de Spiegelpolderplas of in De Zuwe te gaan zwemmen.
Dit zijn geen officiële TVH trainingen.

 

Fietstrainingen

In de zomertijd periode fietsen we elke dinsdagavond. We verzamelen om 19.00 uur bij het Crematorium in Laren (nabij Anna's Hoeve). Vandaar vertrekken we (meestal) via de polder in Eemnes voor de fietstraining.