Beste leden,

Welkom op deze prachtige vernieuwde website! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt en toegang tot het besloten TVH deel op de website, alleen beschikbaar als je lid van de vereniging bent. Je vindt daar de blogs, TVH-agenda en een forum. Een mooi nieuw platform voor onze club.

Ik ben nu een aantal jaren voorzitter van de TVH en ik voel mij trots op onze club. We kennen een diversiteit aan mensen, ieder met eigen ideeën, doelen en wensen. Maar wat ons bindt is een passie voor triathlon en vanuit die passie voor de sport ontstaat een sfeer van samen presteren, samen toeleven naar wedstrijden en meeleven met elkaar bij blessures of ander leed. Het is een collectief dat sterker is dan de optelsom van de individuen. We doen het samen!

Ook in 2019 gaan we weer mooie momenten beleven. De TVH Run Bike Run Hilversum wedstrijd samen organiseren, nieuwe leden verwelkomen tijdens onder andere de Start2Tri, presteren of toejuichen bij de Triathlon 2e Divisie teamcompetitie wedstrijden! En natuurlijk met elkaar meeleven bij de talloze spannende individuele wedstrijden.

Ik wens iedereen een fantastisch sportjaar toe met geluk en gezondheid in overvloed!

Arjan